
KEBAB Z KURCZAKA W BUŁCE
Kłaniam się nisko. Naszła mnie wczoraj ochota na dobrego kebaba. Niestety jest ciężko z odpowiednimi miejscówkami, które mają naprawdę wysokiej jakości mięso i dodatki….
WięcejKłaniam się nisko. Naszła mnie wczoraj ochota na dobrego kebaba. Niestety jest ciężko z odpowiednimi miejscówkami, które mają naprawdę wysokiej jakości mięso i dodatki….
WięcejKłaniam się nisko. Dzisiaj polecimy staropolskim klasykiem, tak będzie rosół. Rosół bardzo klarowny na bazie drobiu, wołowiny oraz kaczki. Będzie duża ilość włoszczyzny. Wszystko…
WięcejKłaniam się nisko. Panie i Panowie dzisiaj chciałbym podzielić się przepisem na wykorzystanie mięsa z rosołu bądź resztek z pieczonego kurczaka. Przepis bardzo prosty,…
WięcejKłaniam się nisko. Ostatnie kilka dni spędziłem w szpitalu na pozbyciu się kontuzji. Przez 3 dni byłem na samej wodzie, a dwa kolejne na…
WięcejKłaniam się nisko. Pakujcie się, lecimy w kulinarną podróż na ulice Izraela. Zasmakujemy bliskowschodniego street food-a. Sabich to Izraelska odmiana pity, w której znajdziemy…
WięcejKłaniam się nisko. Dzisiaj na kulinarny warsztat wziąłem pizzę z patelni. Jestem miłośnikiem pizzy. Ubóstwiam ją pod każdym wcieleniem, najbardziej lubię neapolitanę. Kiedy pierwszy…
WięcejKłaniam się nisko. Niedziela Dzień Burgera! W ten piękny listopadowy dzień, przygotowałem kolejnego kozackiego burgera. Tym razem zamiast wołowiny w bułce znalazła się pierś…
WięcejKłaniam się nisko. Długi weekend należy odpowiednio rozpocząć, zrobić dobrą „bazę” na świętowanie Niepodległości Polski. Krążą różne metody, aby podczas imprezy alkohol nas nie…
WięcejKłaniam się nisko. Ostatnio nie mam natchnienia na wyszukiwanie kolejnych propozycji na bloga. Dopadły mnie kontuzje, które pokrzyżowały moje sportowe plany na kilka miesięcy….
WięcejKłaniam się nisko. Dwa dni temu podzieliłem się przepisem na przepyszne tacos z wołowiną i chorizo. Podczas pichcenia narobiłem całą stertę placków tortilli. Dobrze…
Więcej