
KULTOWA PIZZA Z PRL-U! LEPSZEJ NIE JADŁEM.
Kłaniam się nisko. Prawie rok minął od ostatniego wpisu na łamach bloga, czas naprawdę mija bardzo szybko. Czym to było spowodowane? Niczym nadzwyczajnym. Przerzuciłem…
WięcejKłaniam się nisko. Prawie rok minął od ostatniego wpisu na łamach bloga, czas naprawdę mija bardzo szybko. Czym to było spowodowane? Niczym nadzwyczajnym. Przerzuciłem…
WięcejKłaniam się nisko. Dawno mnie tu nie było. Nie będę wymyślał ckliwych historyjek ile to nieszczęść w międzyczasie mnie spotkało od ostatniego wpisu. Nie…
WięcejKłaniam się nisko. Drodzy Przyjaciele sezon grillowy powoli się rozkręca, kto ma możliwości i kawałek działki to może przez chwilę cieszyć się wolnością, i…
WięcejKłaniam się nisko. Dzisiaj ugoszczę Was gruzińskim przysmakiem o nazwie chaczapuri. Chcaczapuri to placek drożdżowy przypominający włoską pizze. Zazwyczaj nadziewany jest dużą ilością sera,…
WięcejKłaniam się nisko. Dzisiaj na kulinarny warsztat wziąłem pizzę z patelni. Jestem miłośnikiem pizzy. Ubóstwiam ją pod każdym wcieleniem, najbardziej lubię neapolitanę. Kiedy pierwszy…
WięcejKłaniam się nisko. Ostatni post wywołał wiele emocji, bo jak to można łączyć parówki z ziemniakami w tortilli, i dodać do tego jeszcze smażone…
WięcejKłaniam się nisko. Od wczoraj postanowiłem wkroczyć na bloga z pewną serią, co jakiś czas wrzucać swoje pomysły na posiłki lunchbox-owe. Motywacją w głównej…
WięcejKłaniam się nisko. Dzisiaj wieczorową porą podzielę się prostym, ale bardzo smacznym przepisem na faszerowaną cukinię mięsem mielonym. Przyszedł sezon na cukinię i paprykę,…
WięcejKłaniam się nisko. Tym razem na łamach chillout-u pojawi się przepis na przepyszną zupę rodem z Francji. Kuchnia francuska znana jest z wielu świetnych…
WięcejKłaniam się nisko. Kochani dzisiaj jest dla mnie niezwykły dzień, gdyż skończyłem 31 lat. Kiedy miałem połowę mniej, myślałem o trzydziestoletnich osobach jako o…
Więcej