
TACO Z WOLNO PIECZONĄ WIEPRZOWINĄ
Kłaniam się nisko. Wracam po krótkiej przerwie spowodowanej zmianą pracy. Pewnie we wrześniu pojawi się nieco mniej postów, ale jakoś trzeba przetrwać aklimatyzację u…
WięcejKłaniam się nisko. Wracam po krótkiej przerwie spowodowanej zmianą pracy. Pewnie we wrześniu pojawi się nieco mniej postów, ale jakoś trzeba przetrwać aklimatyzację u…
WięcejKłaniam się nisko. Choć dzisiaj dopiero mamy piątek to na bloga wjeżdża wypasiony burger. Co w nim takiego szczególnego? Sezonowana wołowina została nadziana ciągnącą…
WięcejKłaniam się nisko. Zacząłem wielkie odliczanie do upragnionego urlopu. Z każdym dniem coraz trudniej skupić się na czynnościach życia codziennego (czytaj praca i trening),…
WięcejAhoj! Lipiec zaczynam na pełnej kutandze. Dzisiaj powracam z najpyszniejszym burgerem jakim jadłem w ostatnim czasie. Nie ważne czy burger wychodził spod mojej ręki…
WięcejDzień dobry. Przy piąteczku nie będę zajmował dużo czasu. Przeczytanie postu pójdzie Wam tak szybko jak poszło mi z dzisiejszą sałatką, czyli w mgnieniu…
WięcejLecimy dalej z burgerami. Ostatnio moje kubki smakowe torpedował Amerykański Bawół, a dzisiaj powrócę ze wspomnieniem burgera z mostku wołowego. Parę tygodni temu dzieliłem…
WięcejWczoraj zajadałem się przepyszną pizzą na cienkim cieście z dużą ilością chorizo. Tak bardzo mi to posmakowało, że postanowiłem kolejny dzień z rzędu poeksperymentować…
WięcejDzień święty trzeba święcić. Z okazji 99 rocznicy odzyskania Niepodległości przez Polskę, przygotowałem polskiego burgera. Serce burgera stanowi nieśmiertelny kotlet mielony z wieprzowiny. Z…
WięcejKłaniam się nisko. Weekend zapowiada się gorąco więc pakuję grilla i ruszam w plener. Oczywiście wczoraj sprawdziłem pogodę na trzech portalach i przygotowałem „wsady”…
WięcejW niedzielne popołudnie mam zaszczyt przedstawić greckiego herosa, GRECKI BURGER W PICIE. Serce stanowi jak zawsze soczysta wołowina, przyprawiona aromatycznym kuminem, solą oraz pieprzem….
Więcej