
PIECZONY PSTRĄG
Kłaniam się nisko. Od kilku dni dzielnie walczę z chorobą. Zanim dostałem się do lekarza rodzinnego minęły dwa dni. To co się teraz dzieje…
WięcejKłaniam się nisko. Od kilku dni dzielnie walczę z chorobą. Zanim dostałem się do lekarza rodzinnego minęły dwa dni. To co się teraz dzieje…
WięcejKłaniam się nisko. W sobotni poranek wrzucam przepis ma bułeczki śniadaniowe w 25 minut. Maślanymi bułeczkami zaskoczycie swoją ukochaną rodzinę w świąteczny poranek. Zapach…
WięcejKłaniam się nisko. Święta już niebawem więc praktycznie wszyscy zabierają się za kulinarne sztosy na Boże Narodzenie. Wszyscy, oprócz mnie. Mam to szczęście, że…
WięcejKłaniam się nisko. Dzisiaj ugoszczę Was gruzińskim przysmakiem o nazwie chaczapuri. Chcaczapuri to placek drożdżowy przypominający włoską pizze. Zazwyczaj nadziewany jest dużą ilością sera,…
WięcejKłaniam się nisko. Ostatni post wywołał wiele emocji, bo jak to można łączyć parówki z ziemniakami w tortilli, i dodać do tego jeszcze smażone…
WięcejKłaniam się nisko. Coś się kończy, coś się zaczyna. Po ponad trzech latach ciężkiej pracy w korpo, przechodzę do mniejszego korpo. Mam nadzieję, że…
WięcejKłaniam się nisko. Dzisiaj wrzucę przepis na rogaliki półfrancuskie z różaną konfiturą. Na samym początku postu przyznam się, że to fachowa robota mojego taty,…
WięcejKłaniam się nisko. Nie tak sobie wyobrażałem weekend majowy. Zamiast pochłaniać niezliczoną ilość mięcha, wypijać hektolitry napoju bogów, leżeć na hamaku i rozmyślać o…
WięcejDobry wieczór. W ostatnim poście wspomniałem o ważnej roli w gotowaniu jaką jest inspiracja. Parę dni temu kręciłem się po Lidlu i natrafiłem na…
WięcejSiemanko. Wczoraj wieczorem naszła mnie ochota na cannelloni nadziewane mięsnym farszem. Była wprawdzie dopiero dwudziesta, ale nie miałem jakoś werwy stać przy garach. Dlatego…
Więcej