
KOTLETY MIELONE, KAPUSTKA ZASMAŻANA Z KIEŁBASĄ
Kłaniam się nisko. Polski obiad? Co pierwszego przychodzi Wam do głowy? Pierogi, schabowy czy rosół? Kultowych pozycji jest wiele, ale na pewno w czołówce…
WięcejKłaniam się nisko. Polski obiad? Co pierwszego przychodzi Wam do głowy? Pierogi, schabowy czy rosół? Kultowych pozycji jest wiele, ale na pewno w czołówce…
WięcejKłaniam się nisko. Od kilku dni dzielnie walczę z chorobą. Zanim dostałem się do lekarza rodzinnego minęły dwa dni. To co się teraz dzieje…
WięcejKłaniam się nisko. Panie i Panowie dzisiaj chciałbym podzielić się przepisem na wykorzystanie mięsa z rosołu bądź resztek z pieczonego kurczaka. Przepis bardzo prosty,…
WięcejKłaniam się nisko. Ostatnio rozkminiałem reklamy z mojego dzieciństwa jakie leciały w TV, i natrafiłem na siwo brodatego kapitana. Kto z Was pamięta „Kapitana…
WięcejKłaniam się nisko. Wczoraj pierwszy raz na mój warsztat kulinarny wjechała kwaśnica, dzisiaj eksperymentowałem z kluskami szarymi (żelaziaki, przecieraki, kluski kładzione). Przez 31 lat…
WięcejKłaniam się nisko. Jak Wam minął weekend? U mnie niedziela stała pod znakiem kiszonek. Eksperymentowałem z różnymi owocami i warzywami. Na dniach zobaczycie efekty…
WięcejKłaniam się nisko. Na zakończenie weekendu zaserwowałem sobie kawał dobrego mięsa z rewelacyjnym dodatkiem, w postaci smażonych kuleczek ziemniaczanych z kiełbasą chorizo, cebulką prażoną…
WięcejKłaniam się nisko. Coś się kończy, coś się zaczyna. Po ponad trzech latach ciężkiej pracy w korpo, przechodzę do mniejszego korpo. Mam nadzieję, że…
WięcejKłaniam się nisko. Równy tydzień pozostał do rozpoczęcia urlopu. Jak zawsze przed dłuższym wyjazdem, w domu rozpoczyna się misja pod kryptonimem „odmrażanie lodówki”. W…
WięcejKłaniam się nisko. Wczoraj z ekipą udaliśmy się do Radomia na turniej ulicznej koszykówki, rywalizowaliśmy z najlepszymi o nagrodę główną wysokości 1500 PLN. Tym…
Więcej