
PATTY MELT & SOUR
Kłaniam się nisko. Drodzy przyjaciele, dzisiaj wrzucam idealne połączenie kanapki Patty Melt z Sour-em na bazie bourbon-u i kurzego białka. Zacznijmy od początku. Patty…
WięcejKłaniam się nisko. Drodzy przyjaciele, dzisiaj wrzucam idealne połączenie kanapki Patty Melt z Sour-em na bazie bourbon-u i kurzego białka. Zacznijmy od początku. Patty…
WięcejKłaniam się nisko. Każdego dnia na kwarantannie staram się szukać jakiś pozytywów wynikających zaistniałej sytuacji. Sami wiecie, że nie jest to łatwe. Już nie…
WięcejKłaniam się nisko. Jak tam u Was mija kwarantanna? W sumie nie ma co bić piany na sytuację panującą w sklepach. Za kilka dni…
WięcejKłaniam się nisko. Wczoraj pierwszy raz na mój warsztat kulinarny wjechała kwaśnica, dzisiaj eksperymentowałem z kluskami szarymi (żelaziaki, przecieraki, kluski kładzione). Przez 31 lat…
WięcejKłaniam się nisko. Wczoraj poleciałem klasyką kuchni letniej, dzisiaj pozostanę w tych samych rewirach, i podzielę się przepisem na leczo. Jednak będzie to leczo…
WięcejKłaniam się nisko. Śmiało sezon na słoiki mogę uznać za otwarty. W miniony weekend rozpocząłem przygotowania na sezon jesienno – zimowy. Przez kilka następnych…
WięcejKłaniam się nisko. Kilka ostatnich postów dotyczyło dużej ilości mięsa, dzisiaj będzie dużo zieleni i jeszcze raz zieleni. Zapaleni mięsożercy powinni szybko powrócić do…
WięcejKłaniam się nisko. W ostatnim poście zapytałem się Was co myślicie nad rozszerzeniem działalności bloga, o sferę związaną z recenzjami dobrej „szamy” na mieście…
WięcejKłaniam się nisko. Podczas wczorajszych porządków znalazłem sporą ilość produktów z krótką datą spożycia lub z warzywami, które były jedną nogą na śmietniku. Niestety…
WięcejKłaniam się nisko. Od jakiegoś czasu obijała mi się o uszy, nazwa dnia zwanego kapsalon. Wiele osób wrzucało w social mediach, zdjęcia swoich wyrobów…
Więcej