
DOMOWE HOT-DOGI Z PIECA
Kłaniam się nisko. Na sobotni wieczór przygotowałem domowe hot-dogi w przepysznym cieście. Jeżeli lubisz parówkę w mięciutkiej bułce, jeżeli podczas podróży wcinasz ja na…
WięcejKłaniam się nisko. Na sobotni wieczór przygotowałem domowe hot-dogi w przepysznym cieście. Jeżeli lubisz parówkę w mięciutkiej bułce, jeżeli podczas podróży wcinasz ja na…
WięcejKłaniam się nisko. Choroba powoli odpuszcza, więc apetyt też proporcjonalnie wzrasta. Dawno w moim menu nie pojawiały się żeberka w marynacie kultowego napoju, o…
WięcejKłaniam się nisko. W ten piękny piątek, piąteczek, piątunio zaprezentuję przepis na największy klasyk pośród sałatkowych klasyków, czyli GYROS. Sezon karnawałowy trwa już jakiś…
WięcejPolacy nie Anglicy, swoje pizze cebularze mają. Cebularze to forma ciasta drożdżowego z cebulowym farszem. Najlepiej smakują, zaraz po upieczeniu. Śmiało można konsumować też…
WięcejTrochę się już otrząsnąłem z faktu, iż przekroczyłem magiczną barierę trzydziestu lat. Jako burgeroholik nie mogło zabraknąć w tym ważnym dla mnie dniu burgera….
WięcejŻeberka wieprzowe, wołowe to jedno z moich ulubionych dań. Uwielbiam je pod każdą postacią. Nie ważne czy duszone, grillowane bądź pieczone. Dobrze przygotowane rozpływają…
WięcejŚwiatowy Dzień Burgera wypada 28 maja. Z tej okazji przygotowałem wypasionego burgera, który skrywa ponad 400 gram szlachetnej wołowiny. Podwójny burger został wzbogacony o…
Więcej