
TACO Z WOLNO PIECZONĄ WIEPRZOWINĄ
Kłaniam się nisko. Wracam po krótkiej przerwie spowodowanej zmianą pracy. Pewnie we wrześniu pojawi się nieco mniej postów, ale jakoś trzeba przetrwać aklimatyzację u…
WięcejKłaniam się nisko. Wracam po krótkiej przerwie spowodowanej zmianą pracy. Pewnie we wrześniu pojawi się nieco mniej postów, ale jakoś trzeba przetrwać aklimatyzację u…
WięcejKłaniam się nisko. Dwa dni temu podzieliłem się przepisem na przepyszne tacos z wołowiną i chorizo. Podczas pichcenia narobiłem całą stertę placków tortilli. Dobrze…
WięcejKłaniam się nisko. Inspiracją do dzisiejszego postu był mój ulubiony koszykarz, LeBron James. Jakiś czas temu na swoim Instagramie zamieścił śmieszne filmiki z celebrowania…
WięcejWitam i o zdrowie pytam. Rosołek na kaca już pyrka? Od kilu dni na głośnikach leci nowa płyta Filipa Szcześniaka „CAFE BELGA”, zwanego TACO…
WięcejWeekend postanowiłem zakończyć miłym akcentem. Z przyrządzonych rano tortilli wyczarowałem meksykańskie chimichanga. Chimichanga to nic innego, niż smażona tortilla z ulubionym farszem. Prześledziłem całego…
WięcejWszelakie tortille, wrapy, kebaby w cieście i inne cuda zawinięte w pszenny placek mogę jeść na okrągło. Taki sposób zawijania mięsnego czy warzywnego farszu,…
Więcej