
DOMOWY MAJONEZ
Kłaniam się nisko. Wczoraj wrzucałem domowej produkcji burgery, gdzie począwszy od bułki, przez wyrabianie mięsa, a skończywszy na majonezie było starannie przygotowywane w domowych…
WięcejKłaniam się nisko. Wczoraj wrzucałem domowej produkcji burgery, gdzie począwszy od bułki, przez wyrabianie mięsa, a skończywszy na majonezie było starannie przygotowywane w domowych…
WięcejAhoj wilki morskie! Przypływam dzisiaj do Was z przepysznym przepisem na pastę zwaną paprykarzem. Paprykarz Szczeciński to flagowy produkt komunistycznej polski. Rybną potrawką zajadała…
WięcejW ostatnich dniach nie mam czasu na przygotowywanie skomplikowanych posiłków. Natłok pracy (tak to już bywa w okresie urlopowym) wymusił na mnie kreowanie szybkich…
WięcejOficjalnie, uważam sezon grillowy 2018 za otwarty. Majówka to kalendarzowe rozpoczęcie pięknego czasu, w którym to miliony polaków wrzuca swą gastronomiczną kreatywność na ruszta….
WięcejSiarczyste mrozy powoli opuszczają nasz kraj. Niebawem mają znowu powrócić dodatnie temperatury, z czego niezmiernie się cieszę. Jednak zanim to się stanie, nie będę…
WięcejOd dawien dawna wiadomo, że śniadanie to najważniejszy posiłek dnia. Dobrze zbilansowane śniadanie daje niesamowitą dawkę energii, która pomoże przetrwać dzień w pracy, szkole…
Więcej