
FASOLKA PO BOSTOŃSKU
Kłaniam się nisko. Tym razem na kulinarny warsztat wleciała fasolka po bostońsku. Danie jednogarnkowe bazujące na „naszej” rodzimej fasolce po bretońsku. Zatem co w…
WięcejKłaniam się nisko. Tym razem na kulinarny warsztat wleciała fasolka po bostońsku. Danie jednogarnkowe bazujące na „naszej” rodzimej fasolce po bretońsku. Zatem co w…
WięcejKłaniam się nisko. Rok temu pierwszy raz zrobiłem KAPSALONA. Po wrzuceniu postu ludzie podzielili się na dwa fronty, zwolenników i przeciwników tejże potrawy. Po…
WięcejKłaniam się nisko. W tych trudnych dla Nas czasach ważną czynnością w kuchni jest maksymalne wykorzystywanie „resztek”. Resztki jedzenia to nie tylko obierki z…
WięcejKłaniam się nisko. Dzisiaj zaszalałem i przygotowałem szarpaną wieprzowinę. Trochę czasu mi zajęło, ale uczta była wyśmienit. Dawno tak dobrze się nie najadłem. Pulled…
WięcejKłaniam się nisko. Wracam po krótkiej przerwie spowodowanej zmianą pracy. Pewnie we wrześniu pojawi się nieco mniej postów, ale jakoś trzeba przetrwać aklimatyzację u…
WięcejKłaniam się nisko. Wczoraj z nudów przejrzałem pół internetu, dotarłem do największych odmętów youtube, których nie chciałem zobaczyć, niestety nie da się już tego…
Więcej