
PASTA Z TUŃCZYKA
Kłaniam się nisko. Kiedy to czytacie jestem w drodze do Gdańsk albo co lepsze, już jestem na plaży, i popijam browarka. Zanim jednak do…
WięcejKłaniam się nisko. Kiedy to czytacie jestem w drodze do Gdańsk albo co lepsze, już jestem na plaży, i popijam browarka. Zanim jednak do…
WięcejKłaniam się nisko. Dawno nie było żadnej propozycji śniadaniowej, trzeba to jak najszybciej naprawić. Ostatnio mój dzień rozpoczyna się dość wcześnie, o godzinie 5:00…
WięcejKłaniam się nisko. Pierwszy dzień wiosny przywitał mieszkańców południowej polski angielską pogodą, słońca tyle co kot napłakał.Pochmurna aura wpłynęła na moje kulinarne czary-mary. W…
WięcejŚwięta, święta i po świętach. W końcu nadszedł upragniony dzień wszystkich kur. Od kilku miesięcy biedne nieloty zapierdzielały na trzy etaty, aby zapewnić odpowiednią…
WięcejKłaniam się nisko. Dzisiaj przeniesiemy się do XVII wiecznego Krakowa, gdzie polscy żydzi wymyślili bułkę z dziurką, zwaną bajglem. Według zarysu historycznego bajgle wręczano…
WięcejZaczynamy grillowy weekend. Na sam początek podzielę się z Wami prostym przepisem na przepyszną kanapkę. Pewnie niejednokrotnie słyszeliście, że śniadanie to najważniejszy posiłek, który…
Więcej