
PIEROŻKI DIM SUM Z FARSZEM MIĘSNYM
Elo. Mamy piątek 13-go, osoby zbyt przesądne nie powinny wychodzić z łóżka. Tak naprawdę, zdałem sobie z tego sprawę w trakcie pisania tego tekstu….
WięcejElo. Mamy piątek 13-go, osoby zbyt przesądne nie powinny wychodzić z łóżka. Tak naprawdę, zdałem sobie z tego sprawę w trakcie pisania tego tekstu….
WięcejElo, elo moi mili przyjaciele. Dzisiaj w mojej kuchni zawiało dalekim wschodem. Mianowicie zawitała kuchnia azjatycka. Zachciało mi się sajgonek. W promieniu kilku kilometrów…
WięcejGotowi na daleką podróż po smakach świata? W tej odsłonie zajrzymy do jednej z milionów wietnamskich wiosek i przygotujemy yellow curry. Podstawą przyrządzenia dobrego…
WięcejWłoskie, laskowe, fistaszki czy nerkowce, ubóstwiam wszystkie orzechy i produkty z nimi związane. Poszukując kulinarnego natchnienia wertowałem różne książki poświęcone daniom z WOKu. Nagle…
Więcej