
SCHAB W SOSIE SŁODKIE CHILI
Kłaniam się nisko. Dawno mnie tu nie było. Czas spędzony na narodowej kwarantannie należało nadrobić w pracy, taka uroda zawodu przedstawiciela. Dodatkowo w domowym…
WięcejKłaniam się nisko. Dawno mnie tu nie było. Czas spędzony na narodowej kwarantannie należało nadrobić w pracy, taka uroda zawodu przedstawiciela. Dodatkowo w domowym…
WięcejKłaniam się nisko. Kilka ostatnich postów dotyczyło dużej ilości mięsa, dzisiaj będzie dużo zieleni i jeszcze raz zieleni. Zapaleni mięsożercy powinni szybko powrócić do…
WięcejKłaniam się nisko. Dzisiaj będzie post na bogato, zaszalejemy. Pracuje po 10 godzin dziennie, więc raz na ruski rok można nie liczyć się z…
WięcejKłaniam się nisko. Dzisiaj będzie prosto, pysznie i po włosku. Dawno nie gościł u mnie włoski omlet zwany potocznie frittata. Tylu ilu kucharzy, tyle…
WięcejKłaniam się nisko. Odliczanie do świąt ruszyło pełną parą. W co drugim domu ruszyły także świąteczne porządki, których też jestem zakładnikiem. Pomiędzy sprzątaniem kuchni…
WięcejKłaniam się nisko. Dzisiaj szybko i na temat, bez zbędnego rozpisywania się o całym świecie. Podzielę się przepisem na błyskawiczny posiłek, bogaty w białko…
WięcejGdzie jest wiosna? Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie proszony jest o jak najszybsze poinformowanie odpowiednie organy państwowe. Przy tej aurze rozpalenie grilla jest sprawą dość…
WięcejPiątek, piąteczek, piątunio. Tydzień szybko minął i znowu mamy weekend. Na tą okoliczność przygotowałem szybki przepis na kolację – tarta ze szparagami. W ostatnim…
WięcejDługi weekend majowy nieubłaganie zmierza ku końcowi. Przez pięć dni pogoda na Zagłębiu Dąbrowskim nie rozpieszczała miłośników grillowania. Nie było możliwości oddać się rusztowemu…
WięcejSezon na szparagi oficjalnie rozpoczęty. W osiedlowych warzywniakach oraz dyskontach cena nie przekracza 10 złotych, więc można szaleć z wymyślaniem nowych przepisów. Mam kilka…
Więcej