
ELOTE, GOTOWANA KUKURYDZA Z MAJONEZEM I SEREM
Kłaniam się nisko. Ostatni post wywołał wiele emocji, bo jak to można łączyć parówki z ziemniakami w tortilli, i dodać do tego jeszcze smażone…
WięcejKłaniam się nisko. Ostatni post wywołał wiele emocji, bo jak to można łączyć parówki z ziemniakami w tortilli, i dodać do tego jeszcze smażone…
WięcejKłaniam się nisko. Drodzy Przyjaciele, kolejny weekend na grillowanie przed nami. Jednak zanim udam się do swojej grillowej mekki, pochwale się jeszcze przepisem na…
WięcejBuenos dias! Dzisiejszy post na blogu pojawił się dzięki resztkom jedzenia. Nie ma nic lepszego, niż pozostałości po wcześniejszych szaleństwach w kuchni. Dzięki temu…
WięcejW ostatnich dniach nie mam czasu na przygotowywanie skomplikowanych posiłków. Natłok pracy (tak to już bywa w okresie urlopowym) wymusił na mnie kreowanie szybkich…
WięcejSiemano. W dalszym ciągu utrzymują się tropikalne upały. Jak dla mnie temperaturowa sielanka może trwać do końca wakacji. W upalne dni najlepiej sprzedają się…
WięcejSiemanko. W trwającym tygodniu, większość sympatyków futbolu martwiło się stanem zdrowia Kamila Glika. Zawodnik podczas treningu niefortunnie upadł na bark i doznał kontuzji. Niestety…
WięcejCzy znajdują się tu pizzożercy? Jak tak, to mam świetną informację. Dzisiaj przedstawię pizzę chorizo, przygotowaną na cienkim cieście. Tak naprawdę dawno nie smakowała…
WięcejSzukacie dobrego pomysłu na smaczne, a zarazem pożywne śniadanie? Tak? Świetnie trafiliście. W jesienny poranek polecam szakszukę. Szakszuka to tunezyjskie danie zawierające „sadzone” jajka,…
WięcejDzisiaj krótko i na temat. Po nocnych baletach trzeba zregenerować organizm. Na rosół ochoty nie mam więc przygotowałem pożywną zupę meksykańską, na bazie mięsa…
WięcejW miniony weekend organizowałem małe „garden party”. Przed imprezą miałem mały problem głowy, gdyż zastanawiałem się jaką przystawkę zaserwować gościom. Istniały dwa kluczowe elementy,…
Więcej